Начало Тагове президентът Петър Стоянов

Таг: президентът Петър Стоянов

Популярни

Ако Лазар

Струшки вечери на поезијата 2002, Поетски митинг „Меридијани". Румен Леонидов, Бугарија. Од директниот пренос на Радио Скопје. Снимил: Васко Марковски Ако кажеш: „Стани, Лазаре!“, ще стане...