Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Нов материал

30.03.2018

 

 

 

 вестник. Хулиганският, предизвикателен и действително демократичен вестник, който тези лейки превърнаха в снобско издание. И заради тях на Кръстева ѝ лъсна досието.

Заедно с нея туриха в тази соцколегия и проф. Богдан Богданов, лека му пръст. Но щом изровиха досието му, тези адамитки тутакси забравиха как му лижеха шалчето. И се отрекоха до три пъти от него. 
Сега мълвят мъчание. И се мислят, че не се чува. Никой не ви иска нито съпричастието, нито съболезноването, нито интертекстуалната ви, нито интерсексуалната ви театрална маска. Но след като благодарение на прононсираното ви натегачество и прозрачна разкраченост Кръстева беше разпъната и краят й я дебне отвсякъде, посветете й поне един последен брой на Литвестник, и покажете и докажете нейните качества на световно известна семиотка, идиотка, романистка и пианистка. Така ние, с Владо и Ани, Стефчо, Бог да го помилва, и Ирма, бихме постъпили. Ако не, махнете се от вестника, който не само убихте, но заради вас стана и убиец на една жалка жена, която недочака спасителната си смърт, а умря приживе...
 
 

КОМЕНТАРИ

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код: