Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

По повод "Как сексуалната патология става норма и човешко право"

27.01.2018 1

Мнение на проф. Коста Костов

 

Срамно е, че зад всяко разумно противостоене срещу посегателствата върху традиционните консервативни ценности се привижда все Путин или Ердоган. Това е инфантилно и твърде натрапливо. Като дете, което си бърка в носа и замеря другарчето си със сополени топчета. Аз съм кантианец, персоналист и консервативно мислещ човек, чета и мисля с ума си, а не каквото ми каже някой подпийнал или разридан евроатлантик, който иска да приема европейските му “ценности” като “студена пуйка”. Не бия негрите, но не вярвам и на големите познавачи на английския език, които тълкуват усуканите термини в истанбулското “евангелие” както чукчи ползва хладилник. Извадете главата от този хладилник - ще заболеете от менингит.


Коментар към това тук  /Статията на Георги Николов Как сексуалната патология става норма и човешко право/

 

 

 

 Това е поредният опит изключенията от нормата да се превърнат в норма. Склонен съм да приема дебат по някой от параграфите за "разстройствата на половия идентитет" на международната класификация на болестите (СЗО), но за тези два параграфа по-долу влизам в окопна война, ако решат да ги отклонят от патологията: 

F65.4 Педофилия; 
F65.5 Садомазохизъм;

Ако ги приемат за невинни сексуални девиациии ще стане тегаво.
Ще се опитам да обясня на всички тарикати по най-простия начин.

Не ми пречи, ако някой воайор кибичи скришом на бургаския нуди-плаж и ръкоблюдства, забавляват ме разхождащите се миролюбиви голи ексхибиционисти по улиците на Сан Франциско, не ме смущават хомосексуалисти и всякакви с неопределен полов идентитет, стига да не организират деветосептемврийски манифестации с разголени задници, но ако видя някой педофил да посяга на дете или садо-мазохист да се гаври с няко жертва, ще се намеся грубо в неговата идентичност. Ето къде ме спъва Истанбулската конвенция. Ще му грабна камшика и веригите, ще прекаля с боя, а той ще вземе да се окаже неидентифициран "социален пол", трети пол, някой усложнен сексуален въртоп или пази боже - жена, и ще стане мазало. Ще ме осъди за сексуално насилие по тази въртоглава конвенция и ще трябва и аз да си извадя тескере за "MFX" пол, за да мина по-леко по някой параграф като сексуално разчорлен.

Днес, при Цветанка Ризова нашият еврокомисар/ка Мария Габриел, видимо неосведомена или в обичайния си простодушен евро-автоматизъм се опита да ме подведе, че "gender" не означава "пол". Аз пък не вярвам много на еврокомисари, особено български, докато не ги прекарам през детектор на лъжата, реших да проверя тук-там и хоп, хванах я Марийка!
В сайта на Европейската Правна Академия ERA (Academy of European Law)(https://era-comm.eu/form_generator/form/view.php?id=60584) намерих следните варианти в прозореца именуван "GENDER": M, F, X!

Ей ти булка Спасовден..

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен  06.02.2018 08:54 | #1

Георги Чалдъков: НИЕ‚ Homines sapientes biologicals‚ трябва да действаме настоятелно срещу узаконяването на ИК в България‚ защото бездействието е съучастие със злото‚ и се наказва: Когато нацистите дойдоха за комунистите‚ аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите‚ аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите‚ аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите‚ аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори. („Когато те дойдоха“ на Мартин Нимьолер - германският пастор и антинацист.) Когато джендърите дойдоха за семействата и децата‚ ние не трябва да мълчим! Защото „става безпощадно ясно:“ човешката Природа „бе - и отлетява!“

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код:  

Полифонията като вибрация от цветове и линии

Между мистерията на музиката и солта на словото

Бъди какъвто си

ЙОХАН ЙОТОВ IMP – ART: НЕВЪЗМОЖНО ИЗКУСТВО

За новата стихосбирка на Красимир Петров

Последни времена

Нови стихотворения от Георги Константинов

Иван Методиев

"Чуй тишината" - поезия на филoсофското прозрение

Викът на смешния човек