Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

16 декември - Ден на българския автор

12.12.2017

Организира издателство "Изток-Запад"

 
Изд. "Изток-Запад" ви кани на среща с български автори на Панаира на книгата.
Събитието ще се проведе на 16 декември на щанд А3 в НДК.

Ето кой ще ви очаква там:

10:00 - 12:00 Сава Славчев

Автор, преводач, редактор, но преди всичко човек, влюбен в литературата. Книгата му "Носталгични пътеки" съдържа есета, вдъхновени от творчеството на Албер Камю, Бекет, Оскар Уайлд, Микеланджело и др. Тя е елегантно и балансирано обяснение в любов към културата и нейната важност. 

12:00 - 14:00 
Румен Стоичков 

В книгата "Сърце на длан" дългогодишният водещ на предаването „Нощен хоризонт“ Румен Стоичков ни разхожда из мегданите, улиците, кръчмите, градинките и църквите на малките български села и споделя някои от най-запомнящите се интервюта, случили се през годините в предаването му. 

14:00 - 16:00 
Димитър Цолов Доктора

Лекар, музикант, притежател на самоличността 
ПИЯНИЯТ БАРД и автор на фентъзи романи. Най-новата му книга се казва "Кървави песни" и проследява приключенията на двама култови образи - Рент Чистника и Блър Шепичката, - които обединяват сили срещу всевъзможни мечове, магии и чудовища.

16:00 - 18:00 
Plamen Vukadinov

Човек, превърнал своето хоби - гмуркането - в начин на живот. "Адреналинът е моята стихия" е книга за екстремни приключения, подводни срещи и за една много силна връзка между човека и морето.

18:00 - 20:00 
Liudmila Mindova

Людмила Миндова е поет и писател, преводач и читател. Човек, който обича езика и борави с него по неповторим начин. Новата й книга "Роман за името" излиза точно за панаира и разглежда въпросите за етническата и религиозната принадлежност, както и последствията от тях. Предупреждението в началото на романа гласи "Всички герои в този роман сме измислени".

КОМЕНТАРИ

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код: