Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Идва първата несамостоятелна изложба

21.10.2017

1+1=1+1 се открива на 2 - 11 - 17 и се закрива на 20 - 11- 17

Изложбата е е резултат от общуване между двама автори от различни творчески зони, но с респект към другия и с равенство помежду им. Преди 2 години Иван Кулеков предлага на Моника Попова да направят обща изложба. След две години Моника Попова решава да направи несамостоятелна изложба и кани Иван Кулеков да й развали самостоятелността. Така всеки започва да прави каквото си иска и както си иска, почти без знанието на другия.
И двамата, като че ли правят това, което най-добре знаят, но: - Тя с много цвят, - Той с много желание. И така в изложбата, каквото ще е отляво, такова ще е и отдясно, но Тя с повече цвят, а Той с огромно желание.
- Моника Попова е преподавател в НБУ, египтолог и художник с отношение към различните изразни средства в изкуството, като провокация са винаги акцентите й със съшиването върху нещата: - Шие, когато започне да става красиво - Шие, когато започне да става лесно - Шие, когато, другите не са го зашили - Шие, когато трябва да въведе ред - Шие, когато нещо се скъса - Шие, когато обърне очите си - Шие, когато трябва да бъде простено - Шие, когато я е страх да започне Шие, когато трябва да свърши
Иван Кулеков е химик, философ, журналист и писател: Кое какво е научил от хората, а кое защо е научил от сънищата

КОМЕНТАРИ

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код: