Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Двама автори на „Изток-Запад” изнесоха лекции и у нас

21.10.2017

Това са д-р Агарвал ("Лечебните подправки") и д-р Брус Липтън ("Спонтанната еволюция")

 

Индийско-американският биохимик д-р Бхарат Агарвал пристигна в България за Третата интернационална конференция за утилизация на натуралните продукти в Банско. Тя продължи от 18 до 21 октомври и обхвана теми като етноботаника, медицинска химия, молекулярна биология и генетично инженерство, както и растителни биотехнологии.

  

Д-р Агарвал говори за хроничните заболявания и лечението им с натурални хранителни добавки. Той е автор на книгата „Лечебните подправки”която жъне удивителен успех по света, а от няколко месеца и у нас.  
Тя ни учи как да подобрим здравето си и да преборим болестите, като включим в менюто си повече натурални храни. Включва справочник за терапевтичния потенциал на лечебните подправки, 50 лесни рецепти и 24 микса от подправки, които да ни бъдат винаги под ръка.

 Вторият чуждестранен автор гостува в Конгресен център "Рейнбол плаза"Д-р Брус Липтън е един от лидерите в съвременният свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието на Духа. Той изнесе семинар на тема „Новата биология – наука за това как да създадем рай на земята”.  По време на семинара, д-р Липтън ни поведе на мултимедийно пътешествие на самопознанието, започващо от микрокосмоса на клетката до макрокосмоса на съзнанието ни. Тази завладяваща презентация за взаимодействието между съзнанието и тялото, ни разкрие как нашите мисли и вярвания контролират поведението ни, регулират гените ни и дори могат да пренапишат нашият генетичен код. Именно тази тема Липтън разглежда и в своята книга „Биология на убежденията”. Още две негови книги вече са издадени на българския пазар – „Спонтанна еволюция” и „Магията на медения месец”.

  

 

 

 

Ако сте изпуснали лекциите на двамата специалисти, утешението ви е в техните книги. Авторите им си заминаха, но изданията им остават у нас...  

КОМЕНТАРИ

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код: