Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

След четвъртия тираж на "Първият след Бога"

14.10.2017

Неда Антонова ще гостува в София в Хеликон-Витоша

 

Изд. Факел отбелязва дните Народните будители с поредица от срещи с читателите на „ПЪРВИЯТ СЛЕД БОГА”, с участието на автора  Неда Антонова и издателя Румен Леонидов.
 
Обиколката ще завърши на 2 ноември в София. Представянето пред столичната публика е от 18,30 ч. в книжарницата „ХЕЛИКОН-ВИТОША”,  бул. „Патриарх Евтимий” 68.
Откъс от романа ще прочете Деляна ХАДЖИЯНКОВА.

Преди това - на  23 октомври - двамата ще бъдат в СЛИВЕН по покана РБ „Сава ДОБРОПЛОДНИ” и директорът г-жа Росица ПЕТРОВА.
Предвидени са две срещи, включени в програмата  на тържествата по повод празника на града: от 14,30 ч. е беседата с членовете на клуба „МЛАДИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ”, а в късния следобед е представянето на книгата пред будните граждани на града.

На 26 октомври в ТЪРГОВИЩЕ е насрочена среща с учениците от XI клас при Второ СУ „Проф. Никола МАРИНОВ”.
Това ще стане в „Час по възраждане“. Идеята е на г-жа Рая МАТЕВА, зам. кмет на общината, а се осъществява благодарение на  г-жа Здравка РАДЕВА, преподавател по литература. 

На другия ден - 27 октомври - книгата „Първият след Бога“ ще бъде представена в ПЛИСКА.
Поканата е от кмета г-жа Тонка НАЧЕВА  и срещата е част от празниците на културата „ДНИ НА ПЪРВОПРЕСТОЛНА ПЛИСКА”.

На 1 ноември в Деня на Народните будители Н. Антонова и Р. Леонидов ще гостуват в ПЛОВДИВ, където от 17.30 ч. в Балабановата къща е запланувано тържеството по случай 180 години от рождението на Васил Левски.
Организатори са Общинския институт „Старинен Пловдив”, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, Литературна общност в града, със специалното участие на г-жа Лилия СРЕБРЕВА.
Срещата е с покани.

 

КОМЕНТАРИ

Напиши коментар

Ако искате коментара ви да не е анонимен, регистрирайте се тук.


captcha image (Антиспам код, въведете 3-те черни символа)

Код: